Főlap » Termékek »

LISSÉ FruitMax (100% Gyümölcsszelet)

Cégünk az idei évtől elköteleződött  - nyugati iránymutatás szerint – az egészséges és mentes termékek mellett is, hogy vásárlóinkat minél szélesebb körben tudjuk kiszolgálni. A különböző allergiáktól szenvedő fogyasztóink így egyre több olyan LISSÉ terméket találnak az üzletekben, melyeket ők is fogyaszthatnak, s így nem kell lemondaniuk bizonyos élvezeti cikkekről.

Legújabb termékcsaládunk a LISSÉ FruitMax termékcsalád két ízben készült el. Az eredeti minőségi aszalványok mellett, dióféléket is tartalmazó egészséges termékek, hozzáadott cukor mentesek, nincs jelen az összetevőiben glutén és laktóz, sem pedig állati eredetű alapanyag, ezért a vegán étkezésűek is fogyaszthatják.

Barackos és szilvás ízű termékeink mellett pedig igyekszünk mielőbb új ízekkel bővíteni egészséges családunkat, melyeket természetesen a sportkedvelők, a tudatosan táplálkozók és a vonalaikra odafigyelő hölgyeknek is szeretettel ajánlunk. Magas rosttartalma és az olajos magvak jelenléte miatt pedig, kimondottan ajánlott a gyermekeink számára.

  • FruitMax (100% Gyümölcsszelet) sárgabarackkal 30g

  • FruitMax (100% Gyümölcs szelet) szilvával 30g

    
Megosztás