Főlap » Híreink » Vállalati hírek

Létrejött a LISSÉ szakmai csoport

Az elmúlt évek alkalmával a LISSÉ is gyakran kapott „külső” segítséget egy-egy termékfejlesztés során!

Idén azonban csapatunk úgy látta jónak, ha egy konkrét, szakemberekből álló csoport, legalábbis havi rendszerességgel segíti munkánkat, nem csak a termékfejlesztések és ízek megválasztásában, de design, vagy arculat tervezésében, névalkotásban és más kreatív tevékenységek során is!

Így, március első napján, azaz ma hivatalosan is létrejött a Lissé Szakmai csoport, akik külsős csapatként, ötleteikkel, javaslataikkal, szakmai tudásukkal is segítik munkánkat!

Az ország különböző pontjain tevékenykedő, és élő hölgyek és urak részvételükkel emelik munkák színvonalát, ötleteikkel színesítik palettánkat, szaktudásukkal pedig kitöltik az esetleges hiányosságokat!

A marketingesek, chéf-ek, design-erek, PR manager-ek, dietetikusok, cukrászok, gasztro bloggerek, táplálkozás manager-ek, élelmiszer mérnökök, és házi asszonyok hivatottak segítségünkre lenni és egy közös gyümölcsöző munka eredményeként a LISSÉ termékeit tovább fejleszteni és népszerűsíteni!

Édes kötelesség az övék, hiszen az ötletelés mellett a termékkóstolás is fő feladataik közt szerepel!

Róluk és tevékenységükről természetesen olvashatnak még a későbbiekben, de addig is üdvözöljük ezt a kis anonim csoportot együtt köreinkben!

Szeretettel a LISSÉ csapat! ;) <3

    
Megosztás