Főlap » Híreink » Vállalati hírek

Vállalati hírek

 • Létrejött a LISSÉ szakmai csoport

  Március első napján hivatalosan is létrejött a Lissé Szakmai csoport,

  akik külsős csapatként, ötleteikkel, javaslataikkal, szakmai tudásukkal is segítik munkánkat!

 • Városképes desszertek a LISSÉ-től

  Városképes desszertek a LISSÉ-től!

  A LISSÉ 2016-ban megújította desszertjeinek megjelenését, s egy egészen új oldaláról mutatkozott meg a cég, a legújabb ötletüknek köszönhetően!

 • Balatoni Krónika

  Liza a „csokigyárban”…

  A napokban igazán izgalmas kalandban volt részem, ellátogathattam egy valódi édességgyárba. Az ember, valljuk be álmodozik arról, hogy egyszer csak olyan mennyiség veszi körül a szeretett dologból, legyen az bármi...

 • Magyar Mezőgazdaság Magyar Vidék

  Szaloncukorból is minőséget

  A közel 80 esztendeje kiadott Magyar Mezőgazdaság Magyar Vidék című rovatában jelent meg írás a Lissé Édességgyár Kft.-ről., melyben a szaloncukor gyártásáról, különböző édességekről találnak információkat az olvasók...

 • Gasztroinfó

  Lissé finomságok a karácsonyfára

  A Gasztroinfó az ünnepek előtt hangulatos cikkben írt a szaloncukor készítésének történetéről, valamint a Lissé Édességgyárról, a cég jelenéről, és jövőbeni terveiről.

 • Balatoni Krónika Régió

  Szaloncukorból is minőséget

  A több, mint harminc településen megjelenő Balatoni Krónika Régió című lap októberi számában egész oldalas írást közölt üzemünkről, bemutatva annak aktualitásait és termékeit.

 • Zalai Hírlap

  Védjegyes szaloncukor

  Európa számos országába szállítanak édességet a keszthelyi székhelyű édességgyárból. Étcsokoládés szaloncukraik pedig nem régiben Magyar Termék Nagydíjat nyertek el. A rangos elismerés kapcsán a Zalai Hírlap újságírója járt nálunk.

    
Megosztás